Scădere a numărului de noi infectări la Cluj. Situația pe secțiile COVID

Scădere a numărului de noi infectări la Cluj. Situația pe secțiile COVID

Clujul rămâne și duminică în topul noilor cazuri de COVID-19, dar numărul infectărilor a scăzut față de ziua anterioară.

În ultimele 24 de ore, în județul Cluj au fost depistate 38 de persoane cu noul coronavirus, în scădere față de ziua anterioară, când au fost raportate 72 de noi infectări.

Cele mai multe cazuri noi au fost raportate în Bucureşti - 192, urmat de județul Cluj, cu 38 de infectări şi de judeţul Hunedoara, cu 32 de cazuri. 

Trei județe din țară nu au înregistrat niciun caz de infectare în ultimele 24 de ore, iar Harghita, Maramureș și Tulcea au raportat doar câte un caz.

În ceea ce privește incidența cazurilor, media la nivel național a coborât duminică la 0,45 la mie. Cea mai mari rate de infectare au județul Cluj - 1,58 la mie, municipiul București - 1,46 la mie și județul Timiș - 1,09 la mie.

Peste 100 de pacienți în spitalele din Cluj

În spitalele din Cluj sunt internați 105 pacienți cu COVID, dintre care 2 copii, iar pe secțiile ATI sunt 24 de bolnavi în stare gravă, toți adulți.

La nivel național, în spitale sunt 1.207 pacienți, dintre care 191 pe secțiile ATI.

În ultimele 24 de ore, în România au fost raportate 492 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 și 7 decese, dintre care unul anterior intervalului de referință.

Comenteaza