Seminarul Naţional de Scleroză Multiplă va avea loc la Cluj-Napoca

Seminarul Naţional de Scleroză Multiplă va avea loc la Cluj-Napoca
Cel mai mare eveniment dedicat comunităţii de Scleroză Multiplă (SM) din România va avea loc, în acest an, la Cluj-Napoca şi aduce împreună150 de participanţi, doctori specialişti în neurologie, psihoterapie, kinetoterapie, dar şi pacienţi.

Seminarul se va derula în perioada 27-29 septembrie, la Hotel Sunny Hill din Cluj-Napoca, dar va curpinde şi o serie de evenimente în Oradea.

Potrivit organizatorilor, seminarul derulat la Cluj va cuprinde prezentări cu caracter informativ, precum şi ateliere pe diverse tematici de interes pentru persoanele afectate cu SM şi va fi completat de un concert caritabil de orgă, susţinut la Biserica Reformată Calvină din Oradea. Concertele caritabile de orgă sunt organizate în colaborare cu Clubul Rotary din Oradea şi Clubul Rotary Cluj-Napoca şi au ca scop strângerea de fonduri necesare dezvoltării unor grupuri de suport destinate persoanelor cu scleroză multiplă. Ele vor fi susţinute de Torsten Sterzik, compozitor, organist, director de muzică bisericească din Landul Turingia, cantor în Hildburghausen şi profesor la Colegium Musicum din Erfurt. Biletele pentru concertul din Cluj Napoca sunt disponibile exclusiv prin nou înfiinţatul centru SMile, implicat în organzare. Preţul unui bilet este 30 RON, iar toate fondurile strânse vor fi direcţionate către Societate de Scleroză Multiplă din România.

Comenteaza