Situația COVID la Cluj. Câte cazuri noi au fost depistate în ultima zi

Situația COVID la Cluj. Câte cazuri noi au fost depistate în ultima zi

Clujul rămâne în topul județelor din țară în ceea ce privește numărul de pacienți cu COVID-19 internați în spitale.

Alți 19 clujeni au fost depistați cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, aproape ca în ziua precedentă, când au fost înregistrate 22 de cazuri.

Astăzi, cele mai multe noi infectări au fost în Capitală - 133 și în județul Timiș - 20, urmat de Cluj, cu cele 19 cazuri depistate.

În ceea ce privește incidenţa, Clujul rămâne pe locul doi la nivel național, cu 0,41 cazuri la mie, urmat de municipiul București, care are 0,58.

În spitalele din Cluj sunt internați 23 de pacienți cu COVID, dintre care 8 pe secțiile ATI, județul fiind pe locul trei la numărul persoanelor internate, după București-Ilfov (118) și Timiș (28). La nivel național, sunt  426 de pacienți în spitale, dintre care 51 pe secțiile ATI.

În ultima zi, în România au fost înregistrate 271 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 și au fost raportate 7 decese, dintre care 4 anterioare intervalului de referință. 

 

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza