Video Spitalul de Recuperare din Cluj, 45 de ani de existență! Primarul Boc: „Datorită lor, Clujul este un centru de excelență în medicină”

Spitalul de Recuperare din Cluj, 45 de ani de existență! Primarul Boc: „Datorită lor, Clujul este un centru de excelență în medicină”

Spitalului Clinic de Recuperare Cluj-Napoca a aniversat, vineri, 45 de ani de existență. Momentul a fost marcat de un eveniment special la care a participat și edilul Emil Boc.

Primarul municipiului Cluj-Napoca a ținut un discurs în care a lăudat și a mulțumit conducerii și personalului medical al spitalului clujean. VIDEO AICI.

Cu această ocazie, am transmis conducerii spitalului și corpului medical un mesaj de apreciere și mulțumire pentru serviciile de calitate pe care le oferă de peste 4 decenii.

Respectul și grija pentru pacienți, colaborarea cadrelor medicale și managementul eficient sunt doar câteva dintre valorile care contribuie la performanța Clujului în domeniul medical. Datorită lor, Clujul este un centru de excelență în medicină.

În acest context, am subliniat cele mai importante direcții pe care le susținem în dezvoltarea Clujului, în special învățarea și perfecționarea aptitudinilor în domenii precum medicină, tehnologie, inovare, cercetare, educație”, a transmis Boc.

Comenteaza