Sute de cazuri noi de COVID la Cluj în ultima zi/ Rămânem pe primul loc la incidență

Sute de cazuri noi de COVID la Cluj în ultima zi/ Rămânem pe primul loc la incidență

Județul Cluj se află marți pe locul doi pe țară la numărul cazurilor noi de COVID-19, depistate în ultimele 24 de ore.

În ultima zi, la Cluj au fost depistate 384 cazuri noi de COVID. Numărul infectărilor este aproape dubu față de ziua anterioară, când au fost raportate 208 infectări. 

Cele mai multe cazuri noi au fost înregistrate în municipiul București, 733, urmat de Cluj, cu 384 și de Timiş, cu 366 de cazuri.

Rata de infectare a coborât la 5,70 la Cluj, coeficient cu care se plasează tot pe locul întâi, urmat de județul Timiș, cu 5,14 la mie și de municipiul București, cu 4,99 cazuri la o mie de locuitori. Media la nivel național a scăzut marți la 2,92 cazuri la mie.

În prezent, în spitalele din Cluj sunt internați 178 de pacienți cu COVID, dintre care 29 copii. Pe secțiile ATI sunt 15 bolnavi în stare gravă, dintre care un minor.

În ultimele 24 de ore, în România au fost raportate 5.659 cazuri noi de persoane infectate cu noul coronavirus și 47 de decese.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza