Sute de cazuri noi de COVID raportate azi. Clujul rămâne în topul îmbolnăvirilor

Sute de cazuri noi de COVID raportate azi. Clujul rămâne în topul îmbolnăvirilor

În ultimele 24 de ore, au fost raportate trei decese ale unor persoane confirmate cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 444 cazuri noi de persoane cu COVID – 19, cu 492 mai puține față de ziua anterioară.

La nivel național, cele mai multe cazuri s-au înregistrat în municipiul Bucureşti - 117 şi în judeţul Cluj - 67 de noi infectări, în timp ce cca jumătate dintre județe au raportat sub 10 noi infectări, dintre care două nu au depistat niciun caz nou.  

În ceea ce privește incidența infectărilor, Clujul este, din nou, pe primul loc cu 1,55 cazuri la mia de locuitori, urmat de județul Timiș, cu 1,52 și de municipiul București - 1,40 la mie.

În Cluj sunt 67 de pacienți cu COVID internați în spitale, dintre care 4 copii, iar pe secțiile ATI sunt 14 bolnavi în stare gravă, toți adulți.

Pe secțiile COVID din țară sunt 1.343 de persoane internate, dintre care 93 minori, iar la Terapie Intensivă sunt 121 de pacienți.

Până astăzi, 67.031 persoane diagnosticate cu infecție cu Sars-Cov-2 au decedat. În ultimele 24 de ore au fost raportate de către INSP 4 decese (trei bărbați și o femeie), fără decese raportate anterior intervalului de referință. Două dintre decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 60-69 de ani și două la categoria 70-79 de ani. Toți pacienții prezentau comorbidități și doar unul era vaccinat.

În ultimele 24 de ore au fost efectuate 1.503 teste RT-PCR și 4.769 teste rapide antigenice.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza