Tenis pentru primul call center la Spitalul de Copii

Tenis pentru primul call center la Spitalul de Copii
Părinţii Clujeni şi Winners Tenis Club organizează sâmbătă a IV-a ediţie a Tennis Cup „Părinţi Clujeni". Evenimentul se desfăşoară pentru strângerea de fonduri destinate primului call center din România destinat părinţilor.

"Este un eveniment caritabil, taxa de 50 de lei fiind donată în totalitate pentru realizarea primului call center pediatric de stat, în Spitalul de Copii Cluj. Valoarea proiectului este de 30.000 de euro", a arătat directorul Fundaţiei Părinţi Clujeni, Cristina Grigore.

Call center-ul este derulat de către Spitalul de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, în parteneriat cu Fundaţia Părinţi din România şi va fi implementat ca proiect pilot, pe o perioadă de şase luni, cu avizul Ministerului Sănătăţii, începând cu 1 ianuarie.

Acesta este creat din fonduri private. La call center vor lucra medicii pediatri din cadrul Spitalului de Urgenţă pentru Copii. Părinţii vor putea primi telefonic sfaturi de la medici spacialişti pediatri de la Spitalul de Copii din Cluj. Call centerul va funcţiona non-stop.

Comenteaza