ȘOCANT: Un adolescent, fost jucător la Dinamo U17, a MURIT după ce a făcut meningită/ Se crede că băiatul ar fi luat o bacterie de la o piscină

ȘOCANT: Un adolescent, fost jucător la Dinamo U17, a MURIT după ce a făcut meningită/ Se crede că băiatul ar fi luat o bacterie de la o piscină

Un adolescent de 16 ani, în trecut fotbalist la Dinamo U17, care activa în prezent la CSM Râmnicu Sărat, a murit din cauza unei forme de meningită şi a septicemiei.

Presa locală din Râmnicu Sărat scrie că Sorin Nazîru, adolescentul în vârstă de 16 ani care a murit, ar fi fost în weekend la o piscină cunoscută din oraş. La scurt timp, băiatul ar fi început să se simtă rău, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, iar de acolo la Spitalul ”Matei Balş” din Capitală, iar în final la Spitalul ”Marie Curie”.

Adolescentul a murit după patru zile de la momentul la care a fost la piscină, din cauza meningitei şi a septicemiei. 

Potrivit presei locale, familia şi prietenii tânărului au suspiciunea că acesta ar fi contractat o bacterie de la piscina la care s-a îmbăiat duminică, fapt neconfirmat deocamdată la nivel judeţean, scrie News.ro.

O anchetă în acest caz va fi declanşată în funcţie de rezultatul necropsiei.

Florin Sorin Nazîru a jucat în trecut la CS Dinamo U17, iar începutul noului sezon îl găsise la CSM Râmnicu Sărat, unde se formase ca portar.

”Sincere condoleanţe! Academia clubului nostru regretă dispariţia fostului junior dinamovist Sorin Florin Nazîru, ultima oară la CSM Râmnicu Sărat, decedat astăzi în urma unui accident cumplit. Născut pe 27 iunie 2008, tânărul Sorin Florin Nazîru (foto, primul din stânga, cu numărul 12) a fost portar al echipei CS Dinamo U17 până la finalul sezonului trecut. Academia de Fotbal CS Dinamo îşi exprimă pe această cale profunda tristeţe şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate şi suporterilor echipei CSM Râmnicu Sărat. Dumnezeu să-l odihnească!", se arată într-un mesaj postat de Academia de Fotbal CS Dinamo.

Comenteaza