UPU Cluj a intrat în reparații: "Se va asigura asistența medicală de urgență cu prioritate cazurilor critice, de cod rosu"

UPU Cluj a intrat în reparații: "Se va asigura asistența medicală de urgență cu prioritate cazurilor critice, de cod rosu"

Timp de o săptămână, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj se vor derula lucrări de reparații, întreținere și igienizare, timp în care capacitatea de preluare a pacienților se va diminua.

Timp de o săptămână, în perioada 26 februarie – 4 martie 2024, în sectorul de traij al Unității de Primiri Urgențe vor avea loc lucrări de reparații, întreținere și igienizare”, au transmis reprezentanții Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj. 

Din cauza reducerii substanțiale a spațiului funcțional, UPU va avea o capacitate diminuată de preluare a pacienților. 

"Se va asigura asistența medicală de urgență cu prioritate cazurilor critice, de cod rosu. Ulterior, în măsura în care spațiul permite, se vor prelua cazuri de cod galben și verde. Vor fi posibilități limitate de izolare a cazurilor infecțioase și nu se vor prelua pacienții care reprezintă cazuri sociale. O parte dintre cazurile de urgențe vor fi transportate la camerele de gardă ale altor unități spitalicești de către serviciul de ambulanță", se arată în informarea publicată de SCJU Cluj. 

De asemenea, în contextul lucrărilor de reparație, accesul în Unitatea Primiri Urgențe (UPU) se va face pe ușa laterală a cladirii, aflată pe partea cu Clinica Chirurgie I.

Comenteaza