News alert Vești bune! Incidența COVID a coborât sub 3 la mie în Cluj-Napoca/ Câți clujeni sunt bolnavi

Vești bune! Incidența COVID a coborât sub 3 la mie în Cluj-Napoca/ Câți clujeni sunt bolnavi

Rata de incidență a cazurilor de COVID-19 în Cluj-Napoca a scăzut, vineri, sub pragul de 3 cazuri la mia de locuitori.

Numărul cazurilor active de COVID-19 în Cluj-Napoca a scăzut sub 1.000, iar incidența infectărilor sub pragul de 3, coeficient pe care municipiul l-a depășit, în valul 5 al pandemiei, în urmă cu mai bine de trei luni - pe 8 ianuarie.

Mai precis, pentru intervalul 12-25 aprilie, DSP Cluj a raportat 920 de cazuri active de boală și o rată de incidență a infectărilor de 2,74 la mia de locuitori în Cluj-Napoca. 

Rata infectărilor la nivel de județ a coborât vineri la 1,71 la mie, iar numărul cazurilor active de infecție la 1.289. Cele mai ridicate incidențe, după Cluj-Napoca, sunt în comunele Baciu - 2,23 și Petreștii de Jos - 2,04, acestea fiind singurele localități din județ care se mai află peste pragul de 2 la mie. La polul opus, în alte 30 de localități incidenta este zero, ceea ce înseamnă că nu au mai înregistrat niciun caz de COVID în ultimele două săptămâni.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza