Video Scene bizare în Gheorgheni: Mașină condusă atât pe trotuar, cât și pe carosabil. "Atunci când o bandă de mers nu îți ajunge..."

Scene bizare în Gheorgheni: Mașină condusă atât pe trotuar, cât și pe carosabil. "Atunci când o bandă de mers nu îți ajunge..."
| Foto: Facebook / Info Trafic Cluj-Napoca

Un incident incredibil a avut loc în traficul din Cluj-Napoca, când un șofer a fost surprins de un martor în trafic conducând mașina cu roțile atât pe trotuar, cât și pe carosabil.

Scenele bizare s-au petrecut pe Aleea Slănic din Cluj-Napoca, în apropiere de Parcul Gheorgheni. Momentul a fost capturat într-un clip video postat pe rețelele de socializare și a stârnit numeroase reacții din partea utilizatorilor.

În imagini se poate vedea cum mașina se deplasează, atât pe trotuar, cât și pe carosabil, ignorând complet orice regulă de circulație.

Comentariile postate la această înregistrare nu au întârziat să apară, mulți internauți exprimându-și indignarea față de comportamentul șoferului.

Unul dintre utilizatori a comentat amuzat momentul sugerând că acesta ar fi putut fi un caz de "ultimă picătură de motorină", forțând șoferul să jongleze între trotuar și carosabil pentru a ajunge la stația de alimentare. Alții au ridicat întrebări cu privire la responsabilitatea șoferului față de siguranța pietonilor și necesitatea unei sancțiuni imediate privind permisul de conducere.

"Atunci când nu îți ajunge o bandă de mers, păcat că mai sunt și indicatoare pe bordură", a comentat cel care a postat videoclipul.

Incidente de acest gen subliniază importanța respectării regulilor de circulație și necesitatea unei conduite responsabile în trafic, pentru a evita situații periculoase și potențial mortale.

Comenteaza