O elevă a căzut de la etajul căminului școlii. Adolescenta încerca să iasă din clădire ca să meargă la club

O elevă a căzut de la etajul căminului școlii. Adolescenta încerca să iasă din clădire ca să meargă la club

Eleva a căzut de la fereastra camerei de cămin în timp ce încerca să coboare de la etaj cu ajutorul unor cearceafuri înnodate.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei două, când două eleve din Sibiu au folosit cearceafurile de pe paturi ca să iasă pe geam de la etajul întâi al căminului. Cele două eleve, una la Colegiul Octavian Goga și cealaltă la Colegiul Pedagogic, locuiesc în internatul Liceului de Industrie Alimentară, scrie tvrinfo.ro.

Amândouă voiau să ajungă într-un club și pentru că regulamentul internatului le interzice să iasă noaptea, au recurs la o metodă clasică. Au înnodat mai multe cearceafuri și pături ca să coboare pe geam. Una dintre eleve a reușit să ajungă cu bine jos, cealaltă a căzut și și-a rupt un picior rupt...

La fața locului au ajuns administratorul internatului, directorul liceului, precum și echipaje de la ambulanță care au dus-o pe adolescentă la spital. Eleva care s-a rănit este din Republica Moldova, cealaltă din Bacău. Acum cele două eleve riscă să fie excluse din cămin.

Comenteaza