A început "Litoralul pentru Toți"! Cât costă o noapte de cazare la mare

A început "Litoralul pentru Toți"! Cât costă o noapte de cazare la mare
| Foto: zcj.ro

S-a dat startul primei ediții a programului Litoralul pentru toți din acest an. Tarife sunt cu peste 50% mai mici față de cele din vârf de sezon, iar turiștii pot plăti și cu tichete de vacanță.

Astfel, de pe 3 mai și până pe 20 iunie, românii cu venituri reduse, care nu-și permit un concediu în vârf de sezon, în lunile iulie sau august, au posibilitatea să își petreacă vacanța la mare. După ce prima etapă a programului se încheie urmează două luni și jumătate de sezon full, iar a doua etapă a programului "Litoralul pentru Toți" are loc în toamnă, în perioada 1 septembrie – 15 octombrie.

În program s-au înscris, potrivit litoralulromanesc.ro, 15 hoteluri de 2, 3 si 4 stele din toate stațiunile. Prețurile pornesc de la 69 de lei pe noapte, spre exemplu, într-o cameră dublă, într-un hotel de 3 stele din Eforie Nord, însă cresc în funcție de stațiunea aleasă și de numărul de stele al hotelului. 

În Mamaia, spre exemplu, în același program, oamenii se pot caza cu 111 lei pe noapte la un hotel de 3 stele și cu 550 pe noapte la un hotel de 4 stele, dar cu regim All Inclusive. 

Pe de altă parte, într-o stațiune din sudul litoralului, o noapte la un hotel de 4 stele și cu pensiune completă, o noapte costă 181 de lei de persoană. 

Aceste preţuri sunt valabile doar prin agențiile de turism, iar locurile sunt limitate. 

Comenteaza