Ce puteți face duminică, la Festivalul Stradal WonderPuck 8

Ce puteți face duminică, la Festivalul Stradal WonderPuck 8
| Foto: Teatrul Puck

Cei mici sunt așteptați, duminică, în ultima zi de vacanță, în centrul Clujului la Festivalul Stradal WonderPuck.

În Piața Unirii și la Muzeul de Artă pot fi urmărite spectacole de teatru, spectacole itinerante și pe picioroange, sunt organizate diverse ateliere, precum și o expoziție de mașini, iar ziua se va încheia cu un spectacol de improvizație susținut de la ora 21 pe strada M. Kogălniceanu, la Scena 16+, de cunoscutul actor Bogdan Bob Rădulescu și colegii din grupul Just Push Play. Accesul la toate manifestările din festival este gratuit!

Spectacolele vor avea loc pe tot parcusul zilei de duminică, 8 septembrie, la Scena Mare și pe Podiumul din Piața Unirii, în curtea Muzeului de Artă, precum și la scena 16+ de pe Strada Mihail Kogălniceanu.

Pe lângă acestea, în Piața Unirii și pe esplanadele Muzeului de Artă se desfășoară ateliere de lectură, IT, nutriție, jonglerie, țesut mărgele, olărit sau creare de animăluțe din sârmă plușată. De asemenea, pe strada Universității poate fi admirată pe tot parcursul festivalului (6 - 8 septembrie 2024) expoziția de mașini tip Mad Max, intitulată „Scrapland by Steampunk Transilvania”.

Comenteaza