Cluj: Polițiștii au scos radarele "drumul morții" din Jucu. Câți vitezomani au fost trași pe dreapta într-o singură zi

Cluj: Polițiștii au scos radarele "drumul morții" din Jucu.  Câți vitezomani au fost trași pe dreapta într-o singură zi
| Foto: captura API

Polițiștii rutieri de la Biroul Drumuri Naționale și Europene au acționat în cursul zilei de miercuri, pe DN1 C, pe raza localității Jucu, în scopul prevenirii accidentelor rutiere și combaterii nerespectării limitei legale de viteză.

Astfel, în intervalul în care au acționat, polițiștii au constatat și sancționat 52 de fapte contravenționale, 45 dintre acestea reprezentând depășiri ale vitezei regulamentare.

Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere, toate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Polițiștii transmit că astfel de acțiuni pentru impunerea respectării legislației rutiere vor continua și în următoarea perioadă.

Stop accidentelor in Jucu!

Șoseaua de la Jucu a devenit un pericol pentru cei care o tranzitează de când în zonă au apărut 4 benzi de circulație, iar șoferii apasă mai tare pe accelerație. În urmă cu o lună, clujenii au lansat o petiție în care cereau autorităților să ia măsuri pe DN1C, în zona Jucu, unde după reconfigurare au avut loc mai multe accidente grave, șoferii numind zona «autostrada Jucu» sau «drumul morții». Modificările făcute la drum au fost criticate și de cei de la Asociația Pro Infrastructură  (detalii AICI). 

 

Comenteaza