Cum îți rezervi un teren la baza sportivă pentru a face sport?

Cum îți rezervi un teren la baza sportivă pentru a face sport?

Clujenii care vor să facă mișcare au la dispoziție gratuit, în bazele sportive din Gheorgheni și Mănăștur, de la terenuri de mini fotbal, badminton, baschet și tenis, la săli de popice sau tenis de masă, accesibile pe bază de programare.

Primăria Cluj-Napoca a construit și administrează două baze sportive cu acces gratuit, în cartierele Mănăștur și Gheorgheni, anume Baza Sportivă „La terenuri” și Baza Sportivă „Gheorgheni”.

"Pasionații de mișcare și sport pot practica aici sporturi în aer liber, dar și în sală: mini fotbal, badminton, baschet, tenis, popice, tenis de masă, tenis cu peretele, squash, volei și volei pe nisip, panou de cățărare și multe alte opțiuni de activități.

Accesul pe terenurile de sport din cele 2 baze sportive ale municipiului se realizează în baza unei programări online pe website-ul sportinclujnapoca.ro, acestea fiind deschise de luni până vineri între orele 09:00 – 22:00, iar sâmbătă și duminică între orele 10:00 – 22:00", transmite Primăria Cluj-Napoca.

Un video în care este explicată procedura de programare în cele două baze sportive a fost publicat pe pagina de Facebook a primarului Emil Boc, care face și un apel către clujeni să facă mișcare - "Astăzi, nu mâine! E cea mai ieftină și mai eficientă investiție în sănătate!".

 

Comenteaza