Gest neașteptat al unei femei care a găsit în trenul de Cluj o borsetă cu 20.000 de lei

Gest neașteptat al unei femei care a găsit în trenul de Cluj o borsetă cu 20.000 de lei
| Foto: Facebook / Inspectoratul de Politie Județean Cluj

O femeie care călătorea cu trenul de la Mediaș la Cluj-Napoca a anunțat oamenii de ordine din gară că a găsit o borsetă cu acte și 20.000 lei.

„Au fost demarate rapid toate verificările pentru identificarea bărbatului care a pierdut-o, cu gândul că oamenii nu poposesc în gară, se află adesea în tranzit, vin și pleacă, însă dacă activitățile decurg bine, s-ar putea să îl găsească încă în oraș”, a relatat IPJ Cluj pe Facebook.

La scurt timp, proprietarul borsetei a fost găsit. "Domnul B.I, în vârstă de 79 de ani, din județul Alba a fost identificat la scurt timp și chemat înapoi la gară, la sediul poliției, pentru a-i fi restituită borseta, spre uimirea acestuia, fără a-i lipsi bani din interior".

Echipajul care a ajutat la găsirea bărbatului care și-a pierdut borseta cu 20.000 de lei în tren, a fost format din agent șef de poliție Șigăuan Daniel din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj-Napoca și plutonierul adjutant Zegrean Paul, jandarm al Grupării de Jandarmi Mobilă.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza