Ce bine că gropile ”peticite” cu pietriş pe banii unor locatari din Mănăştur deservesc cu succes şi firma de salubritate

Ce bine că gropile ”peticite” cu pietriş pe banii unor locatari din Mănăştur deservesc cu succes şi firma de salubritate

O bucată din Aleea Padin, situată în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca, a fost perticită cu pietriş de locatarii din zonă, pe banii lor, iar firma de salubritate profită de improvizaţie pentru a ajunge mai uşor la preluat gunoiul. 

Mănăşturenii posesori de maşini de pe Padin 2 şi Padin 4 s-au simţit abandonaţi de municipalitate şi s-au apucat de strâns bani, mână de la mână, primăvara aceasta ca să cumpere o basculă, două, de pietriş.

Craterele din drum s-au tot adâncit în bucata de câţiva zeci de metri pe unde, după demolarea garajelor de cartier și apoi asfaltarea şi amenajarea celor câteva parcări, fie asfaltul şi vopseaua, fie inițiativa primăriei, s-au terminat brusc acum 2 ani.

După ce au peticit drumul pe banii lor, oamenii s-au supărat acum pe cei de la firma de salubritate care preia gunoiul de la asociațiile de proprietari deoarece se folosește de improvizația lor pentru a avea acces mai ușor la pubele. 

Aceștia sunt supărați deoarece spun că cei de la salubritate le-au transmis că ”au voie de la primărie sa urce pe oriunde” și ar vrea să știe de ce atunci nu pune umărul şi primăria la asfaltarea zonei părăginite, dacă firma de salubritate se foloseşte cu succes de banii investiţi tocmai de locatari acolo. 

Citeşte şi: Mănășturenii strâng bani ca să acopere gropile din drumul care trece prin fața blocului. "Aici e mai rău ca la țară..."

loading...
Comenteaza