Marius Balo revine la Cluj după un pelerinaj de 100 de zile: 2.922 km - câte un kilometru pentru fiecare zi petrecută în temnița din China

Marius Balo revine la Cluj după un pelerinaj de 100 de zile: 2.922 km - câte un kilometru pentru fiecare zi petrecută în temnița din China
| Foto: Facebook

Marius Balo, profesorul din Cluj închis timp de 8 ani în China, revine acasă după un pelerinaj de aproape 3.000 km prin țară și îi invită și clujeni să i se alăture pe ultimii kilometri, între Apahida și Cluj-Napoca.

Profesorul clujean spune că îi așteaptă mâine, la ora 8:00, în fața bisericii ortodoxe din Apahida, parohia Părintelui Sorin Trancă, pe toți cei care vor să-l însoțească pe ultimii kilometri ai pelerinajului său.

"Peste numai o zi, mâine la amiază, cu ajutorul bunului Dumnezeu pelerinul Marius Balo plecat la drum din 29 iunie, va ajunge din nou la Cluj. După 2922 de kilometri parcurși pe jos prin țară - un kilometru parcurs pentru fiecare zi din cei 8 ani în care am fost întemnițat în China comunistă - și 100 de zile de drum, bucuria lui Odiseu este și bucuria mea și a noastră a tuturor, pelerini prin lume ce suntem!

Vă aștept pe toți cu mult dor și mare drag să ne bucurăm împreună. Azi mă îndrept înspre Apahida iar mâine dimineață, de 1 decembrie, voi porni spre Cluj. Cei dintre Dumneavoastră care doresc să mă însoțească în acești kilometri de final vă aștept cu mare drag mâine dimineață la ora 8:00 în fața bisericii ortodoxe din Apahida, parohia Părintelui Sorin Trancă.

Vom parcurge apoi la pas distanța până în oraș urmând ca la ora 12 să ajungem la Monumentul Rezistenței Anticomuniste de la intrarea în Parcul Central, vizavi de Opera Maghiară. Aici vom mulțumi împreună bunului Dumnezeu și tuturor celor care au pus umărul și piciorul și sufletul pentru ca visul cu acest Pelerinaj să devină realitate.

După evenimentul de la Monument suntem așteptați cu toții la Mănăstirea Florești să ne bucurăm împreună la o masă îmbelșugată a bucuriei și a recunoștinței față de bunul Dumnezeu pentru toate binecuvântările primite.

Vă aștept așadar cu mare bucurie și cu drag pe toți fie la Apahida fie la Monument fie la Mănăstire, în funcție de cum aveți disponibilitate, să mulțumim bunului Dumnezeu pentru toate darurile Sale! Pentru picioare, pentru ochi, pentru libertate, pentru viață, pentru îngerașii din fotografii, pentru dragostea și mila cu care ne iese în întâmpinare în fiecare zi!", transmite Marius Balo.

loading...
Comenteaza