Mister în jurul morții tânărului de 17 ani din Cluj, găsit lângă o pădure. Minorul învăța bine la școală și era considerat o persoană liniștită

Mister în jurul morții tânărului de 17 ani din Cluj, găsit lângă o pădure. Minorul învăța bine la școală și era considerat o persoană liniștită
| Foto: Google Maps StreetView / Soporul de Câmpie

Polițiștii din Câmpia Turzii au fost sesizați, la data de 16 octombrie, în jurul orei 17.45, de către o femeie, despre faptul că în localitatea Soporu de Câmpie, în apropierea unei păduri s-ar afla un adolescent decedat.

Atenție, detalii care vă pot afecta emoțional!

Gest inexplicabil al unui adolescent de 17 ani care a decis să-și pună capăt zilelor în apropierea unei păduri din localitatea Soporu de Câmpie. 

Adolescentul ar fi fost găsit fără suflare de o mătușă. Aceasta l-a găsit pe băiat cu o pungă de plastic trasă pe cap, conform Observatornews.

Polițiștii merg pe varianta sinuciderii într-un mod brutal.

Tânărul era elev în clasa a 11-a la un liceu din Câmpia Turzii și locuia împreună cu bunica lui și sora geamănă în comuna Frata. Părinții acestuia erau despărțiți, iar mama se afla în străinătate pentru a le asigura un trai mai bun. Adolescentul învăța bine la școală și părea să aibă un viitor bun în față, potrivit sursei citate.

Vecinii îl cunoșteau pe tânăr ca fiind o persoană liniștită și nu l-au văzut să fie supărat.

„S-a sculat şi s-a dus la şcoală, ieri dimineaţă şi nu a mai venit acasă el. Nu a avut cu nimeni în lume copilul ăla nimic. Ce s-a putut întâmpla cu el nu ştim, nu l-a văzut nimeni supărat”, a declarat o vecină.

Potrivit psihologilor, depresia la adolescenți, dar și la adulți, vine în diverse forme, iar o persoană care suferă de această boală poate să mimeze ușor normalitatea, însă, de multe ori, aceasta este doar de fațadă.

“La data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 17.45, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, despre faptul că în localitatea Soporu de Câmpie, în proximitatea unei păduri s-ar afla un tânăr decedat. Polițiștii au identificat persoana semnalată ca fiind decedată, stabilind că este vorba despre un tânăr, de 17 ani, din comuna Frata.

Din primele activități investigative, s-a constatat că pe corpul tânărului nu sunt evidențiate urme vizibile de violență, urmând a se stabili cauză exactă a decesului în urma examinării medico-legale. În cauză, polițiștii au demarat cercetări sub aspectul infracțiuni de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a transmis atunci IPJ Cluj. 

Comenteaza