Foto ”Mulți conduc din amintiri. E jale cu zona asta de la Piața Flora” / Noi sensuri unice

”Mulți conduc din amintiri. E jale cu zona asta de la Piața Flora” / Noi sensuri unice
captura video - Facebook Info Trafic Cluj-Napoca
”Mulți conduc din amintiri. E jale cu zona asta de la Piața Flora”
”Mulți conduc din amintiri. E jale cu zona asta de la Piața Flora”
”Mulți conduc din amintiri. E jale cu zona asta de la Piața Flora”

Primăria municipiului Cluj-Napoca a anunțat de destul timp că începând din data de 5 decembrie s-au instituit sensuri unice de circulație pe Aleea Padin, în jurul Pieței Flora din cartierul Mănăștur. ”Mulți conduc din amintiri”, spun cei pe care îi blochează în trafic șoferii care nu iau în seamă semnele de circulație. 

Conducătorii auto au fost îndemnați ”să asimileze și să respecte noile reglementări de circulație”, respectiv sensurile unice de pe Aleea Padin, în jurul Pieței Flora din cartierul Mănăștur, măsuri implementate și aprobate în Comisia Operativă de Circulație.

NOI indicatoare rutiere au fost montate 
- pe aleea din spatele blocurilor situate pe Calea Forești nr. 75-77-79 - sensul de unic circulație este dinspre str. Ciobanului spre str. Agronomilor,
- pe aleea din fața pieței Flora - sensul unic de circulație este dinspre str. Agronomilor spre str. Ciobanului,
- pe aleea adiacentă Școlii Gimnaziale Iuliu Hațieganu - sensul unic de circulație este dinspre str. Grigore Alexandrescu spre Piața Flora.

Clujenii scriu că e jale în zănă de când cu schimbările deoarece oamenii se bazează mai mult pe ce au deprins de-a lungul anilor, decât pe indicatoarele plantate în drum.

”De Crăciun, fiți mai buni și ajutați pe ceilalți să recunoască semnele de circulație dacă nu au făcut-o la momentul potrivit! E jale cu zona asta de la P-ța Flora, si mulți conduc din amintiri”, transmite un clujean care a postat o filmare pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca.

În filmare se observă cum un șofer îi blochează calea fără să respecte semnul. Apoi, cu greu se decide să dea înapoi, iar după ce zăbovește nedumerit în intersecție și pornește e mai, mai să urce pe un pieton care se angajase în traversarea străzii înguste. 

”E delir în Piață de când au pus semnele cu sens unic” / ”Stai liniștit că și permisul l-a luat tot din... amintiri!!!” / ”Păi de Crăciun trebuia să fii mai bun că aveai semne de cedează trecerea!” / ”Du-te vezi de treabă, mai stă și oprit în fața ta "ce vrei", au scris cei  care au văzut postarea sau  care au tranzitat zona cu noile sensuri unice. 

Comenteaza