Apartament GRATUIT în Mănăştur pentru cei care vin la spitale

Apartament GRATUIT în Mănăştur pentru cei care vin la spitale
| Foto: Silvia Pugna - ZIUA de CLUJ

Omenie a la Cluj: Un anunţ care ne arată că omenia nu a dispărut din oraşul de pe Someş, a fost postat pe grupul de Facebook Trăiesc în Mănăştur. 

Mult timp Mănăşturul a fost blamat pentru că ar fi zonă rău famată în ce priveşte locuinţele. Dar i-a trecut faima aceea. Şi acum Mănăşturul mai urcă o treaptă în ierarhia omeniei.

Un anunţ cum rar găseşti a fost postat pe grupul de facebook al mănăşturenilor. Mai  că nu îţi vine a crede că mai sunt astfel de oameni cu inimă mare şi empatie pentru cei aflaţi în necaz.

O clujeancă pune GRATUIT la dispoziţia celor care vin în oraşul Cluj-Napoca pe motive mai puţin fericite, cum ar fi drumurile pe la spitale şi pe la medici, un apartament mobilat în cartierul Mănăştur.

Postarea are şi un număr de telefon şi rugămintea de a fi distribuită, iar oamenii îi transmit "felicitări și tot respectul pentru acest gest. Dumnezeu să vă întoarcă înzecit faptele!". 

Distribuim şi noi postarea, alături de felicitările şi respectul nostru pentru gest:
"Prieteni, se pune la dispoziţie GRATUIT, un apartament cu o cameră, mobilat, utilat, în cartierul Mănăştur, pentru persoane care vin iîn Cluj-Napoca pentru investigaţii medicale şi nu îşi permit o cazare. Pentru detalii: 0746485234. Ajutaţi-mă cu un share, astfel încât să ajungă acest mesaj la cât mai multe persoane! Mulţu". 

Comenteaza