P Românii își pot duce animalele de companie în toată Europa, cu ajutorul unei firme de transport animale din Cluj

Românii își pot duce animalele de companie în toată Europa, cu ajutorul unei firme de transport animale din Cluj

Mulți dintre noi nu ne putem închipui viața fără animalele noastre de companie care fac parte din viața și familia noastră, pe care le iubim și am face totul pentru a fi mereu alături de noi. Foarte mulți români plecați la muncă în străinătate duc pe lângă dorul celor dragi și dorul micuților patrupezi ai familiei rămași acasă.

O echipă de tineri clujeni iubitori de animale s-a gândit să le ofere posibilitatea românilor plecați în diverse tări ale Uniunii Europene să-și transporte în condiții excelente companionii patrupezi.

Concret echipa PETSGO asigură transport pentru animalele de companie, câini și pisici către tări europene precum Ungaria, Austria, Germania, Belgia, Olanda, Franta, Italia, dar și în Marea Britanie.

”Avem condiții excelente de transport, avem autoutilitare noi, complet echipate pentru a le oferi patrupezilor cele mai bune condiții de transport, evident autorizate ANSVSA, dar și DEFRA. Întrucât avem curse regulate spre Marea Britanie am fost nevoiți să ne autorizăm și în Regatul Unit ca urmare a ieșirii britanicilor din Uniunea Europeană începând cu 1 ianuarie 2021.” ne-a declarat Sorin Bodocean administratorul PetsGo.

Deși pare un lucru extrem de simplu, transportul animalelor de companie este strict reglementat în țara noastră. Conform legislației din țara noastră transportul animalelor de companie în scop comercial se poate face doar dacă entitatea care efectuează transportul este autorizată, transportul se face cu mijloace auto autorizate, iar șoferul sau însoțitorul deține licență pentru transportul animalelor vii. De altfel procedura de autorizare este destul de greoaie și presupune respectarea unui ”caiet de sarcini” extrem de stufos.

”Am investit mult in dotarea autoutilitarelor, conditiile sunt foarte bune, iar clientii nostri sunt multumiti si revin de fiecare data la noi, lucru care ne bucură.

Pe langă transportul internațional, efectuam și curse regulate pe rute interne, la prețuri accesibile pentru iubitorii animalelor de companie din tara.” a continuat Bodocean.

Câinii salvați au prioritate

Cei de la PETSGO întind o mână de ajutor iubitorilor de animale care doresc să adopte câini sau pisici fără stăpân aflate în fostere sau în adăpoturi private sau publice, oferind prețuri reduse pentru câinii salvați.

”Avem acasă trei câini pe care îi iubim la fel de mult Tasha, un labrador, Mopsi, un PUG și pe Clotilde o frumoasă cețelusă metiș care am adoptat-o după ce am găsit-o într-o bună zi ploată, speriată și înfometată pe strada noastră. A fost dragoste la prima vedere și ne aduce multă bucurie în fiecare zi, oferind parcă mai multă afecțiune decât ceilalți.

Întrucât în România sunt sute de mii de câini fără stăpân care își duc zilele pe unde apucă cei mai mulți înfometați și vai de mama lor, ne-am decis să oferim prețuri reduse pentru transportul acestei categorii ”defavorizate” să zicem așa. ” a continuat Bodocean.

Activitatea firmei de transport caini si pisici din Cluj este remarcată de către clienți care apreciază seriozitate tinerilor clujeni.

Comenteaza