"Românul învață numai dacă îi umbli la buzunar"

"Românul învață numai dacă îi umbli la buzunar"
| Foto: Facebook - Info Trafic Cluj-Napoca

Serviciul Ridicări Auto o duce bine la Cluj-Napoca atâta timp cât şoferii parchează anapoda. S-a întâmplat recent să treacă la curăţat şi zona din Piaţa Mihai Viteazu. 

În dreptul postării "Hingherii sunt mereu la datorie! Măcar să ştie propietarul că maşina este pe mâini bune" de pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj-Napoca s-a iscat o dezbatere aprinsă dacă ar fi mai bună o amendă de avertizare înainte sau dacă cei de la Serviciul Ridicări Auto al RADP procedează corect.

Adevărul este că din moment ce semnele care îi avertizează şoferi că riscă să le fie ridicată maşina dacă o lasă prin zonă nu sunt puse doar pentru a decora oraşul, atunci da, se procedează corect.

Clujenii spun că probabil aceasta ar fi metoda cea mai sigură pentru ca şoferii care parcează/staţionează anapoda să se înveţe minte, atunci când îi doare şi la buzunar.  

- Mācar să ştie proprietarul cā nu a parcat corect...
- Măcar să plătească proprietarul o parcare de 800. Poate ptr. o oră (dacă n-a avut 8 lei).
- Dacă te uiti la poza, vezi ca sunt scarile de la Hala Agroalimentara... ghici ca la 10 metri in spate e cea mai mare parcare din Cluj... Leul. Da no, e mai uşor să laşi masina în mijlocul drumului.
- Pai dacă îți permiți sa mergi cu mașina sa parchezi unde îți taie capul plătește. Felicitări domnilor de la ridicări.
- Românul învață numai dacă îi umbli la buzunar.
- Ce vă place să vă bucurați de necazul altuia, rușine să vă fie, au fost câteva dintre comentariile postării. 

Serviciul Ridicări şi Blocări Auto din cadrul Regiei Autonome a Domeniului Public (RADP Cluj) are sediul pe Calea Someșeni, nr. 2, Cluj-Napoca, telefon 0264-444.571, iar partea bună e că programul de eliberare al autoturismelor ridicate este non-stop. 

Comenteaza