Foto RUPE-ŢI PERMISUL! Categoria parcări pe trotuar à la Cluj

RUPE-ŢI PERMISUL! Categoria parcări pe trotuar à la Cluj
RUPE-ŢI PERMISUL! Categoria parcări pe trotuar à la Cluj
RUPE-ŢI PERMISUL! Categoria parcări pe trotuar à la Cluj
RUPE-ŢI PERMISUL! Categoria parcări pe trotuar à la Cluj
RUPE-ŢI PERMISUL! Categoria parcări pe trotuar à la Cluj

E greu cu locurile de parcare în Cluj-Napoca, iar staționarea pe trotuare, blocând complet accesul pietonilor, devine o practică. Clujenii se întreabă ce invitație specială așteaptă cei de la ridicatul mașinilor parcate anapoda. 

În urmă cu câteva săptămâni în cartierul Mănăștur, mai la periferie, serviciul ridicări a acționat rapid după ce pietonii s-au simțit prea strâmtorați în urma unei parcări anapoda la intersecția străzilor Primăverii cu Alexandrescu. 

Mai spre centrul orașului Cluj-Napoca, faptul de a parca pe spațiul destinat pietonilor devine treptat o practică. Cei care dau peste astfel de șoferi îi taxează imediat cu fotografii care le asigură celebritatea pe grupurile de facebook Info Trafic.  Postarea ”Brătianu, ne parcăm ca un boss”, e doar unul dintre exemple.

Apoi comentariile curg cu duiumul, cei mai nervoși instigând chiar la distrugerea bunurilor celor care încalcă legislația rutieră, însă cel mai rapid s-ar rezolva problema cu un telefon la serviciul ridicări auto pentru a degaja zona.
- Telefon, sus cu el.
- Noo, poliția locală, și dusă de acolo.
- Încă nu au ridicat-o mai e acolo?
- PE AICI NU SE TRECE!
- Problema este legata de miserupismul posesorului de permis, roman, aflat într-un oraș din România! În centrul Berlinului nici cu o roată nu punea mașina pe trotuar.
- De toate felurile, zilnic te împiedici de câte unul.
- Să se rețină faptul că nu este BMW.
- Ți se pare nașpa parcarea... Ok, dă un tel și se ocupă legea. Nimeni nu are dreptul să distrugă bunul altcuiva, de asta există lege... , au postat alți șoferi sau pietoni pe pagina Info Trafic Cluj-Napoca.

Șoferii grăbiți, care parchează la întâmplare, s-ar putea trezi cu roțile blocate sau cu mașina ridicată, iar sumele necesare pentru a o recupera nu sunt tocmai mici. Cei care nu își mai găsesc mașinile parcate aiurea prin Cluj pot apela la 0264-955 poliția locală sau ridicări 0264-44457, Regia Autonoma a Domeniului Public. 

Comenteaza