Foto "Se anunță ZILE… PUTUROASE, la propriu, la Cluj-Napoca". Alo, Supercom, se aude?

"Se anunță ZILE… PUTUROASE, la propriu, la Cluj-Napoca". Alo, Supercom, se aude?
"Se anunță ZILE… PUTUROASE, la propriu, la Cluj-Napoca"
"Se anunță ZILE… PUTUROASE, la propriu, la Cluj-Napoca"
"Se anunță ZILE… PUTUROASE, la propriu, la Cluj-Napoca"
"Se anunță ZILE… PUTUROASE, la propriu, la Cluj-Napoca"

Se schimbă ”salubristul”, drept pentru care tomberoanele municipiului Cluj-Napoca au început să dea pe afară, atrage atenţia activistul de mediu Mihai Goţiu.

Contractul de servicii de salubrizare cu Supercom pe raza județului Cluj, respectiv colectare și transport deșeuri municipale și a unor fluxuri speciale de deșeuri, precum și operarea și administrarea spațiilor de transfer, intră în vigoare începând cu 27.01.2023. 

"De la sfârșitul lunii ianuarie 2023, intră ”în pâine” un nou salubrist la Cluj-Napoca, Supercom. Bucureștenii ”cunosc” firma, clujenii într-o mică măsură (că doar de spălat niște străzi s-au mai ocupat pe aici). E vorba de noul (super)contract pentru întreg județul Cluj, întins pe o perioadă de 10 ani, în valoare de 84 de milioane de euro. Oficial, mobilizarea noului operator, zice site-ul primăriei, e de pe 27 ianuarie 2023.

Că e răzbunare sau lehamite, din partea fostului (încă) operator, Rosal, tomberoanele orașului au început să dea pe afară. Imaginile de mai jos sunt doar de pe o rază de circa 100-150 de metri, de pe strada Donath (nr. 107, nr. 170 și nr. 172), de pe lângă blocul meu. Ar fi, totuși, surprinzător, ca fix pe lângă blocul meu, să fie singurele containere din oraș care dau pe afară.

Așadar, cel puțin pentru o săptămână, prognozez zile ”puturoase”, la propriu, pe la Cluj-Napoca. Noroc că meteorologii ne anunță că vremea se mai răcește și poate așa se mai diminuează impactul. Că altfel nu-mi fac mari speranțe că situația se va rezolva nici măcar într-o săptămână.

Că o firmă își restrânge activitatea și angajații sunt deja ”pe liber” ori ultimele zile de muncă sunt, de fapt, de concediu, iar firma care se extinde bănuiesc că se gândește să-i preia și o să mai aștepte. Tare mi-aș dori să mă înșel…", scrie Mihai Goţiu pe pagina romaniacurata.ro. 

Sursa: https://www.romaniacurata.ro/

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza