Foto Șmecherie imobiliară à la Cluj. Cum arată o garsonieră de sub 30 mp transformată în apartament cu 2 camere. Prețul e pe măsură

Pentru a vinde mai repede și mai ușor, proprietarii de apartamente din Cluj încearcă tot felul de „artificii” tehnice în ceea ce privește compartimenarea imobilului. Un apartament de doar 28.52 mp are două camere semidecomandate după ce, inițial, era garsonieră.

Cu prețuri supraevaluate pentru imobiliarele din Cluj-Napoca și împrejurimi, proprietarii încearcă să scoată valoarea maximă dintr-un imobil. Este și cazul acesei locuințe puse la vânzare, care a fost reamenajată din garsonieră, în apartament. Totul într-o suprafață de 29 metri pătrați utili.

Garsonieră stil 2 camere în Cluj-Napoca la aproape 80.000 de euro

Garsoniera din cartierul Mănăștur de doar 28.52 mp, care se pretinde a fi acum apartament cu două cemere costă 79.900 de euro.

[...] Poziționat pe str. Brateș (aleea - n. red.), beneficiază de liniște, dar și de acces facil către centrele de interes ale cartierului: în apropiere se află magazinul Cora, Piața Agroalimentară Flora, spațiul este pozitionat la distanțe scurte de mers pe jos de școli, grădiniță, mijloace de transport în comun. Suprafața utilă este de 29mp, compartimentată într-un hol de intrare, zona care se poate amenaja ca spațiu pentru depozitare, un living cu balcon - zona balconului a fost închisă, izolată și amenajată ca bucătarie, rezultând un spațiu pentru living destul de generos pentru o garsonieră, la care se mai adaugă un dormitor foarte spațios. Spațiul a fost recent curățat, igienizat, este ocupabil imediat și este dotat cu centrală termică individuală, geamuri termopan, gresie, faianță și parchet. În fața blocului și a geamurilor apartamentului se află un loc de parcare”, se arată în anunțul de vânzare de pe site-ul de specialitate.

Compartimentarea exactă pe mp a apartamentului este următoarea:

  • Dormitor - 10.063 mp
  • Baie - 2.516 mp
  • Hol - 4.279 mp
  • Cameră - 8.025 mp
  • Bucătarie - 3.658 mp
  • Total = 28.52 mp

Schemă imobiliară à la Cluj. Cum arată o garsonieră de 30 mp transformată în apartament cu 2 camere. Prețul e pe măsură

La cât de mic este imobilul pentru un apartament cu două camere, dispune totuși de o cadă, lucru tot mai rar întâlnit și la apartamentele mult mai spațioase decât această garsonieră „hibirdă”. Vana este totuși mică, cam cât să faci duș în ea. Realist, doar un copil ar putea sta așezat întins pentru a face baie.

Schemă imobiliară à la Cluj. Cum arată o garsonieră de 30 mp transformată în apartament cu 2 camere. Prețul e pe măsură

Imobilul este construit în anul 1986 și are patru etaje. În anunț observăm faptul că apartamentul vine și cu loc de parcare, „dotare” atât de căutată în jungla imobiliară din Cluj-Napoca, municipiu suprapopulat cu mașini.

Surse fotografii/schiță apartament: Capitoliu Imobiliare/imobiliare.ro

Comenteaza