Video Vine „iepurașul” pentru copiii din Florești! Eveniment special pentru cei mici, în a doua zi de Paște

Vine „iepurașul” pentru copiii din Florești! Eveniment special pentru cei mici, în a doua zi de Paște

Evenimentul va fi în Parcul Poligon și se va desfășura luni, 17 aprilie. Va include ateliere, un specacol de magie, dar și o vânătoare de ouă de Paște.

Primăria Florești, alături de Magic Pupet, vă invită, luni 17.04.2023, la evenimentul: Bucuria de Paște - Florești. Interval orar: 15:00-18:00. Locație: Parcul Poligon.

Evenimente principale:
16:30 - Spectacol de magie și ventrilocie cu magicianul Florin și iepurașul Octavian
17:15 Vânătoarea de ouă de Paște (peste 400 de ouă cu surprize)
Alte activități:
Atelier de măști - iepuraș
Atelier de creație din materiale reciclate
Atelier de baloane modelabile
Atelier de baghete magice
Atelier de păpuși - iepuraș
Atelier de baloane uriașe din săpun

Vă așteptăm, cu mic cu mare, să ne bucurăm împreună de Sărbătorile Pascale!”, au transmis reprezentanții primăriei Florești.

Edilul Bogdan Pivariu a vorbit, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului) despre evenimentul dedicat copiilor din cea mai mare comună din țară.

„Da, este un eveniment pentru copii în principal. Vine iepurașul, iar copiii trebuie să se bucure de un timp bun și de această sărbătoare. Vor fi mai multe evenimente, ateliere, etc. De asemenea, vom avea acel spectacol de magie mult așteptat de cei mici. Totul se va încheia cu o vânătoare de ouă cu surprize. Sperăm să ne ajute și vremea”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Bogdan Pivariu.

Ce va face primarul din Florești de Sărbătorile Pascale

„Sărbătorile le voi petrece în sânul familiei. De mâine și cea mică este liberă. Vom petrece timp în familie, în jurul casei. Vom fi împreună, timp liber de calitate și sperăm să ne bucurăm și de vreme bună”, a precizat Pivariu.

Comenteaza