Datoriile pot bloca vânzarea lui "U". Nemţii au făcut oferta finală

Datoriile pot bloca vânzarea lui
Germanii de la DK Sportler au schimbat condiţiile de achiziţionarea a FC "U" din cauza datoriilor pe care le are clubul. Aceştia au trimis o nouă ofertă către Ioan Mărginean, cel care deţine acţiunile lui Florian Walter. Răspunsul acestuia din urmă e aşteptat pentru vineri.

"Joi au primit situaţiile financiare actualizate, inclusiv de la finanţe, dar şi de la terţi, iar cuantumul datoriilor este mult mai mare decât li s-a prezentat iniţial. În condiţiile astea ei au trimis un e-mail către Florian Walter, dar şi către domnul Boc (primarul Emil Boc - n.red) în care au anunţat că doresc să preia clubul, dar nu pentru 650.000 de euro, ci pentru o sumă de 400.000 de euro. Dacă actualii acţionari sunt de acord, atunci e perfect, altfel cade totul", a spus unul dintre reprezentanţii nemţilor. Acesta a mai explicat că în cazul în care se vor înţelege pentru noii termeni ai afacerii cu actualii acţionari, cei de la DK Sportler vor veni la mijlocul săptămânii viitoare pentru a semna un precontract, dar şi pentru a-l instala pe Vasile Miriuţă în funcţia de antrenor. Tot atunci vor fi achitate şi salariile jucătorilor. 

"Preluarea integrală a clubului va mai dura, probabil cam încă 30 de zile", a spus aceaşi persoană. Pe de altă parte, spun sursele ziuadecj.ro, Ioan Mărginean a purtat discuţii şi cu anumiţi afacerişti italieni, interesaţi şi ei de "U" pentru a creşte jucători din diferite colţuri ale lumii, pe care să-i vândă apoi la un preţ mai mare. Italienii au vizitat şi sediul clubului, cu trei zile înaintea sosirii celor de la DK Sportler la Cluj. 

Impasul în care se află Universitatea este cu atât mai mare cu cât visteria clubului este goală şi, spun sursele noastre, cei care au rămas la Cluj, în conducerea echipei, au găsit bani pe ultima sută de metri pentru a face deplasarea la Iaşi. 

Etichete
Comenteaza