Vânzarea Universităţii către DK Sportler a căzut

Vânzarea Universităţii către DK Sportler a căzut
Afacerea anului în fotbalul românesc s-a transformat într-o cacealma. Volker Diergardt, reprezentantul firmei germane DK Sportler, s-a întâlnit azi cu Ioan Mărginean şi Florian Walter, la Bucureşti, însă a dat înapoi în momentul în care s-a ajuns la discuţia legată de bani.

Concret, Volker i-a transmis actualului acţionar că nu are cum să vireze 300.000 de euro imediat, pentru plata salariilor către jucători şi s-a arătat mai degrabă interesat de jucătorii care au părăsit Universitatea în această vară, cu direcţia Ploieşti. „Păi aceia sunt jucătorii buni", s-ar fi exprimat germanul. Nemţii nu au avut cum să facă dovada că deţin capitalul pentru a investi la Universitatea şi nici să arate că au sprijinul colosului Sportfive, astfel că discuţiile s-au sistat după 60 de minute.


Totuşi, Ioan Mărginean va avea o întâlnire mâine cu un alt investitor, de data aceasta un om de afaceri român, care s-a arătat extrem de interesat de Universitatea, astfel că şansele ca „U" să-şi schimbe acţionariatul rămân, totuşi, destul de mari.

Citeşte mai multe în ediţia de mâine a ZIUA de CLUJ.

Etichete
Comenteaza