Au scăpat de neprogramare: Dolha şi Boşneag şi-au primit restanţele

Au scăpat de neprogramare: Dolha şi Boşneag şi-au primit restanţele
Aflaţi în pericol de a nu disputa meciul cu Rapid Bucureşti de luni, de pe Cluj Arena, clujenii au rezolvat în ultima clipă situaţia, iar partida are „undă verde".

Oficialii „Şepcilor roşii" au achitat ieri sumele restante către Bogdan Dolha şi Ionuţ Boşneag (foto), cei doi aflându-se în litigiu cu clubul de mai multă vreme. Portarul în vârstă de 31 de ani, rezervă în acest sezon la Universitatea, a cerut la comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal suma de 26.000 de euro, reprezentând salarii neplătite pe ultimele trei luni, plus cheltuielile de judecată, de 455 de lei.

Mai ciudată a fost situaţia în cazul lui Bogdan Dolha.Mijlocaşul nu a mai jucat vreun meci oficial pentru Universitatea de aproape doi ani, dar a dat în judecată clubul invocând neplata drepturilor salariale. Sumele cerute de Dolha au ajuns la aproape 13.500 de euro. Cum în această săptămână era data scadentă pentru plăţile către cei doi jucători, clubul risca să nu fie programat în meciul din etapa a 15-a, contra Rapidului. Ieri, Dolha şi Boşneag şi-au încasat banii, semn că negocierile dintre actualii proprietari şi fraţii Călin şi Gheorghiţă Bultoc se află pe ultima sută de metri. Pe de altă parte, Universitatea are de recuperat o sumă importantă de bani de la Rapid Bucureşti, pentru transferul lui Tavi Abrudan, realizat în vară. „Giuleştenii" nu au plătit nici acum suma de 50.000 de euro plus TVA şi, deşi au pierdut prima înfăţişare la comisiile Ligii, au depus recurs.

 

Comenteaza