"Şumi" vrea să umple tribunele pe Cluj Arena GALERIE FOTO / VIDEO

Prima măsură pe care noul antrenor al Universităţii Cluj, Marius Şumudică, vrea să o ia pentru şepcile roşii este să atragă publicul spre stadion. Declaraţia a fost făcută, astăzi, în cadrul primei conferinţe de presă cu "Şumi" în postura de antrenor. Acesta a purtat la gât fularul alb-negru.

(UPDATE click pe prima fotografie pentru declaraţiile în format video)

"Acest stadion şi simbol merită mult mai mult", a declarat Şumudică. El se referă la faptul că, deşi Cluj Arena are o capacitate de 30.000 de locuri, "U" Cluj are printre cele mai scăzute audienţe din Liga I.

Şumudică a adăugat, în ceea ce îi priveşte pe noii proprietari ai echipei, că nu îi cunoaşte personal."Am vorbit o singură dată cu Călin Bultoc la telefon, dar era plecat în Anglia. Nu îl cunosc personal. Nici cu Florian Walter nu am vobit", a spus Şumudică.

"Eu de la "U" am vorbit cu o singură persoană. S-a spus că s-a semnat contractul în biorul lui Walter. Eu am semnat cu Mărginean".

Întrebat dacă va rămâne lotul în iarnă, noul antrenor a spus că "fiecare dintre jucători trebuie să dovedească că merită să poarte acest tricou, la fel cum şi eu trebuie să muncesc să fiu antrenor".

Citeşte cum a ajuns Marius Şumudică la "U" şi cine sunt noii patroni ai clubului.

Cluj Arena, poveste de succes în Europa

Etichete
Comenteaza