Dinu, "U" Cluj: "Ultimul salariu încasat a fost prin iulie"

Dinu,
Sunt patru luni de când jucătorii de la Universitatea Cluj nu au fost plătiţi, dezvăluie Viorel Dinu, după înfrângerea de vineri seara de la Petrolul Ploieşti, 2-0.

"Ultimul salariu încasat a fost prin iulie", a spus Dinu la DigiSport, după meci. "Dar suntem obişnuiţi să trăim cu bani puţini".

Situaţia dramatică de la Universitatea Cluj a fost dezvăluită de fostul antrenor Marius Şumudică, ce a demisionat aseară din funcţie nemulţumit de condiţiile de la club.

"Cheltuiesc bani de la mine acum", spunea Şumudică în urmă cu câteva zile, înainte să demisioneze. "Am venit să antrenez Universitatea Cluj, şi cheltuiesc bani de la mine. Este incredibil ce se întâmplă în Cluj. Am crezut în proiectul acesta. Dar ceea ce văd, nici la Divizia C nu se poate lucra. Îmi doresc foarte mult să lucrez, dar am dat dovadă de naivitate. Din dorinţa de a lucra, faci greşeli". Antrenorul a vorbit şi despre condiţiile precare de la Universitatea şi a dat ca exemplu prânzul dinaintea partidei de luni, cu Rapid, când jucătorii au fost nevoiţi să mănânce peşte din cauză că clubul nu şi-a permis să plătească o masă mai consistentă. „Nici la divizia C nu sunt condiţii de astea. Ne-am dus la un hotel înainte de meci şi nu aveam ce să mâncăm. Nu aveau carne să ne dea. Ne-au dau peşte, dar ne-am chinuit să-l dezosăm", a spus atunci Şumudică.

Etichete
Comenteaza