Garda Financiară: nicio neregulă în documentele Petrolului Ploieşti

Garda Financiară: nicio neregulă în documentele Petrolului Ploieşti
Comisarii Gărzii Financiare care au controlat documentele clubului de fotbal Petrolul Ploieşti care au stat la baza transferurilor jucătorilor de la "U" Cluj la clubul ploieştean nu au descoperit nereguli în privinţa documentelor de transfer.

Şeful Gărzii Financiare Prahova, comisarul Marian Fătu, a declarat că în urma controlului început în data de 16 noiembrie la clubul de fotbal Petrolul Ploieşti nu au fost descoperite nereguli în documentele de transfer ale jucătorilor de la U Cluj la FC Petrolul Ploieşti, arată mediafax.ro.

Comisarul şef Marian Fătu a arătat că cei doi comisari care au făcut verificări în documentele privind transferurile au încheiat o notă de constatare care arată că nu s-au descoperit nereguli, dar această notă este valabilă doar în ceea ce priveşte documentele clubului FC Petrolul.

Amintim, fostul finanţator al Universităţii şi actual finanţator al Petrolului Ploieşti, Florian Walter, a fost adus la Cluj în urmă cu două zile, pentru a fi chestionat în ce priveşte transferurile. Vezi aici detalii

 

Etichete
Comenteaza