Maxim: “Universitatea a fost o mare surpriză pentru noi”

Maxim: “Universitatea a fost o mare surpriză pentru noi”
Omul de naţională al Pandurilor, Alexandru Maxim, nu îşi revine după semieşecul cu Universitatea Cluj. Mijlocaşul gorjenilor consideră că punctul scos pe Cluj Arena e norocos în condiţiile în care ”U” Cluj a ratat câteva ocazii mari de gol.

„Aveam aşteptări mai mari de la acest meci, dar rezultatul e echitabil, până la urmă. Sper că domnul Grigoraş e mulţumit de acest egal, îi dedicăm lui rezultatul, dar încă nu ştim dacă îl va bucura prea tare. Nu ştiu dacă era alt deznodământ cu el alături. Noi nu ne simţim obosiţi din punct de vedere fizic, mai degrabă e o oboseală psihică, încercăm să ţinem pasul cu primele clasate. Universitatea a jucat foarte bine, a fost o surpriză mare, au avut câteva şanse enorme de a marca şi ne putem considera mulţumiţi cu acest 1-1. Şansele pe care le-au avut ei nu le au multe echipe, dar ăsta este fotbalul. Am scăpat uşor de la Cluj, puteam pierde", a povestit Maxim. "U" Cluj a condus Pandurii Târgu- Jiu cu 1-0, dar a irosit cu lejeritate cel puţin cinci ocazii mari de gol prin Cleiton şi Drăghici, iar oaspeţii au egalat în repriza a doua prin Adrian Rusu, dintr-un ofsaid evident, nesemnalizat, însă, de asistentul Orbuleţ.

Pandurii Târgu Jiu e pe locul 3 în Liga I, cu 34 de puncte, în timp ce Universitatea Cluj e pe 15, cu 16 puncte obţinute în 18 etape.

 

Etichete
Comenteaza