CFR-iştii au ajuns acasă. Vezi ce au declarat Mureşan şi Luis Alberto GALERIE FOTO / VIDEO

CFR-iştii au ajuns acasă. Vezi ce au declarat Mureşan şi Luis Alberto GALERIE FOTO / VIDEO
În urmă cu puţine minute, echipa CFR Cluj a aterizat pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. La terminal sunt prezenţi câţiva zeci de fani, care poartă fularele clubului la gât şi strigă: "CFR, victorie!".

Bastos, Kapetanos şi Cadu au fost primii fotbalişti care şi-au făcut apariţia pe aeroportul clujean.

CFR Cluj a obţinut aseară o victorie istorică pe terenul lui Manchester United (1-0), însă nu a reuşit calificarea în optimile Ligii Campionilor

"Este cel mai frumos gol din cariera mea. Am ţinut să fac schimb de tricouri cu Rooney, deoarece este un mare jucător şi a fost o oportunitate pentru noi să întâlnim astfel de fotbalişti şi cu atât mai mult să şi învingem", a punctat Luis Alberto, fotbalistul care a marcat golul victoriei pentru CFR pe Old Trafford. Mijlocaşul brazilian a fost asaltat de fani pe aeroport, aceştia dorind să se fotografieze cu acesta şi să primească autografe.

Preşedintele CFR, Iuliu Mureşan, a aprecizat că performaţa reuşită de clujeni aseară este chiar mai mare decât cea de la Roma, de acum 4 ani (când CFR a învins Olimpico cu 2-1) şi a adăugat că în astfel de meciuri "înveţi ce înseamnă cu adevărat măreţia fotbalului şi al acestei competiţii". 

"Sir Bobby Charlton, această legendă a fotbalului, s-a ocupat de noi", a menţionat Mureşan.

El a mai specificat că a văzut în faţa sa cel puţin 10-12 scouteri care şi-au luat notiţe cu privire la fotbalişti români.


Comenteaza