"Studenţii" au plecat în vacanţă. Patru dintre ei îşi cer banii la comisii

Apostol Muzac, Eduard Nicola, Bogdan Pătraşcu şi Ionuţ Boşneag şi-au depus memorii la Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor (CSL) din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), cerând plata drepturilor salariale restante pe ultimele patru luni. În ceea ce-l priveşte pe Muzac, Liga anunţă că mijlocaşul a solicitat să fie declarat liber de contract.

Aceaşi menţiune apare şi în dreptul lui Nicola, însă fundaşul spune că el a solicitat doar să-i fie achitată o parte din bani. „Nu vreau să fiu liber, îmi place la „U" Cluj, aş sta aici 100 de ani dacă aş şti că aş avea şi un trai cât de cât ok. Din păcate nu am luat nici un leu de aproape patru luni şi am cerut la comisie să-mi fie plătit măcar un salariu", a spus Nicola ieri, la plecarea în vacanţă. Fotbalistul a revenit la Universitatea în vară, după un împrumut la Voinţa Sibiu, echipă care tocmai s-a desfinţat din cauza problemelor financiare. „Din păcate, Voinţa nu mai există, e păcat pentru acel oraş, acolo au fost probleme mari, dar s-au făcut 36 de puncte. Am revenit bucuros la „U", dar aici e altă situaţie. Universitatea nu va muri niciodată, e un simbol prea important ca să dispară. Mergem în vacanţă şi aşteptăm veşti bune. Sper că lucrurile se vor rezolva, trăim cu gândul acesta din vară, dar n-am renunţat. Aţi văzut că am luptat şi la Bistriţa, unde în opt oameni meritam să câştigăm", a mai spus fotbalistul Universităţii.

Boşneag se află la cel de-al doilea litigiu cu Universitatea, club care se mai judecă la comisii cu alţi trei foşti jucători, Claudiu Niculescu, Florin Matache şi Gabi Boştină.

Fotbaliştii au avut ieri la ultima acţiune „de echipă" a anului, staff-ul, jucătorii şi personalul administrativ participând la dineul de final de an. Reunirea lotului a fost fixată pentru data de 13 ianuarie.

 

Etichete
Comenteaza