CFR nu a pierdut niciun meci cu Ceahlăul în 10 confruntări. Vezi statistica etapei a 19-a

CFR nu a pierdut niciun meci cu Ceahlăul în 10 confruntări. Vezi statistica etapei a 19-a
Victoria reuşită de CFR Cluj cu Ceahlăul Piatra-Neamţ în etapa a 19-a menţine şirul invincibilităţii „feroviarilor" în faţa nemţenilor, după 10 confruntări.

">

CFR Cluj continuă să-şi menţină invincibilitatea în faţa Ceahlăului Piatra-Neamţ, după 10 confruntări, conform analizei statistice a etapei a 19-a, realizate de Comisia de Istorie şi Statistică a Federaţiei Române de Fotbal. „Feroviarii" au învins în etapa a 19-a echipa nemţeană cu 3-2.

De asemenea Pandurii Târgu-Jiu este şi ea neînvinsă, de această dată doar pe teren propriu, în faţa echipei gaz Metan Mediaş.

În runda a 19-a a Ligii I Dorinel Munteanu a ajuns la 200 de meciuri ca antrenor principal în primul eşalon, potrivit analizei citate. Adrian Szabo, antrenorul FC Braşov, a suferit prima înfrângere în Liga I, cu CS Severin, după ce anterior învinsese Steaua şi FC Vaslui.

Italianul Nicolo Napoli, de la CS Turnu Severin, este primul antrenor străin care a ajuns la 100 de meciuri ca antrenor principal în primul eşalon fotbalistic din România.

Pe de altă parte, Pena a reuşit primul său hatrick pe prima scenă fotbalistică în meciul dintre echipa sa, Oţelul Galaţi şi FC Rapid, cele două formaţii întâlnindu-se pentru a 50-a oară în Liga I.

 

Comenteaza