Ce spun oamenii de afaceri din Cluj când e vorba să ajute "U": "e mai aproape maieul decât cămaşa"

Ce spun oamenii de afaceri din Cluj când e vorba să ajute
Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, spune ce reacţie au oamenii de afaceri clujeni, când e vorba să ajute echipa "de suflet" a oraşului, Universitatea: "E mai aproape maieul decât cămaşa".

Boc spune că a vorbit deja cu mai mulţi oameni de afaceri din judeţ în încercarea de a-i sensibiliza să ajute echipa de fotbal, dar spune că răspunsurile au fost ori negative, ori evazive: "Mă bazez în primul rând pe oamenii de afaceri clujeni, pe sensibilizarea lor, dar ei spun că e criză şi că au puţine resurse financiare, pe care nu vor să le investească în fotbal. "E mai aproape maieul decât cămaşa", cam asta e reacţia lor", spune Boc.

Primarul adaugă că speră ca Universitatea să nu intre în insolvenţă, scenariul cel mai probabil pentru clubul de fotbal în acest moment, din cauza datoriilor mari. "Facem ce putem ca să găsim un investitor", spune Boc. Patronul din acte al clubului, Ioan Mărginean, declara la începutul acestei săptămâni că va căuta un cumpărător la Bucureşti, pentru că în Cluj oamenii de afaceri nu sunt interesaţi de soarta Universităţii.

"Sper ca şi din Cluj să fie cineva care să nu aştepte o mână întinsă de la Bucureşti ca să salveze Universitatea", spune Boc.

Etichete
Comenteaza