Boc mai crede că Moş Crăciun poate veni la “U”

Boc mai crede că Moş Crăciun poate veni la “U”
Primarul Emil Boc a vorbit ieri despre situaţia dezastruoasă de la Universitatea Cluj, club la care Consiliul Local mai deţine puţin peste 0,5 la sută din acţiuni, după ce ani buni a avut „în mâini” pachetul majoritar.

Boc speră ca „U" să nu aibă soarta Timişoarei, care a avut nevoie de o fuziune cu ACS Recaş pentru a se salva de la dispariţie, şi a făcut un nou apel comunităţii de afaceri din oraş.
„Mă bazez în primul rând pe oamenii de afaceri clujeni, pe sensibilizarea lor, dar ei spun că e criză şi că au puţine resurse financiare, pe care nu vor să le investească în fotbal. E mai aproape maieul decât cămaşa, cam asta e reacţia lor. Cred în continuare că clubul nu va intra în insolvenţă şi nu va avea soarta Timişoarei", a spus primarul. Boc a tras speranţe că Ioan Mărginean va găsi, până la urmă, un investitor, dacă tot nu s-a prezentat pentru a treia oară consecutiv la Adunarea Generală a Acţionarilor.

„Sper ca domnul Mărginean să găseacă o soluţie, un finanţator, dacă tot nu s-a prezentat la Adunarea Generală. Ar fi bine ca şi din Cluj să fie cineva care să nu aştepte o mână întinsă de la Bucureşti ca să salveze Universitatea", a mai spus edilul Clujului.

 

Etichete
Comenteaza