Tricolorele de la „U" Jolidon, sub aşteptări la testele dinainte de Euro

Tricolorele de la „U
Handbalistele de la „U" Jolidon selecţionate de Gheorghe Tadici în lotul României pentru Campioantul European din Serbia au fost unele dintre tricolorele cu rezultate modeste la testele fizice premergătoare competiţiei.

">

„Înainte de Euro s-au făcut nişte teste, care au vizat capacitatea aerobă şi anaerobă şi nu au stat strălucit. N-au fost cel mai jos, cele care s-au aflat în situaţia respectivă au plecat acasă", a precizat Gheorghe Tadici pentru ziuadecj.ro.

Trei handbaliste de la „U" Jolidon Cluj, Clara Vădineanu, Magdalena Paraschiv şi Elena Dinca au făcut parte din lotul naţionalei României la Campionatul European de handbal feminin din Serbia.

Dintre cele trei handbaliste Elena Dincă a fost cea mai utilizată la Europene. Tadici a precizat că jucătoarei i s-au oferit suficiente şanse să îşi demonstreze valoarea ca extremă stângă. „Este o jucătoare bună la echipa de club, poate fi o jucătoare foarte bună şi pentru naţională", a punctat selecţionerul, conform căruia handbalista mai trebuie încă să mai acumuleze experienţă.

Referitor la Vădineanu, Tadici a menţionat că este o handbalistă cu calităţi, care poate să ajute şi în viitor naţionala, însă care trebuie să îşi recapete forţa fizică.

 

Comenteaza