Bombă la "U" Cluj: Alexandrion Grup negociază preluarea şepcilor roşii

Bombă la
Alexandrion Grup, cel mai mare producător de băuturi alcoolice din România, discută în aceste zile preluarea pachetului majoritar la "U" Cluj.

Negocierile au început în urmă cu aproximativ 3 săptămâni şi ar trebui să fie finalizate în primele zile ale Noului An. Pentru preluarea echipei, concernul este dispus să ofere o sumă ce depăşeşte 1.9 milioane de euro, reprezentând datoriile pe care le are societatea sportivă către bugetul de stat, dar şi către alţi furnizori.

"Este o investiţie pe care Alexandrion Group o analizează în cele mai mici detalii, am făcut o ofertă şi aşteptăm acum răspunsul final. Sperăm să încheiem afacerea cât de repede se poate pentru că, pregătirea echjpei să demareze în cele mai bune condiţii", a declarat în exclusivitate pentru Ziua de Cluj, Florin Vulturar, un colaborator al investitorilor.

Acţionarul majoritar al clubulul, Ioan Mărginean, nu a putut fi contactat pentru a putea oferi informaţii în acest sens, însă înaintea ultimei adunări generale a anunţat într-o scrisoare deschisă că poartă discuţii cu un investitor despre vânzarea clubului.

Alexandrion Grup s-a mai implicat în fotbalul românesc sponsorizând echipe precum Unirea Urziceni şi Concordia Chiajna.

Infiintata in 1994, Alexandrion Grup are astazi o prezenta activa la nivel local si international, cu doua unitati de productie in Romania (in Radauti-Suceava si Ploiesti-Prahova). Portfoliul sau extins include toate categoriile de produse de pe piata bauturilor alcoolice: brandy,whisky, vodka,gin,lichioruri,digestive,vermut,grappa,sambuca,tequila

Inca din 2003: Alexandrion Grup a inceput sa-si consolideze parteneriatele strategice cu jucatori de afaceri internationali, ca parte a planului de investitii pe termen lung: 2006 Fratelli Branca, una din cele mai vechi companii italiene din domeniu, este doar unul din exemple, 2007 QSI - producator de whisky scotian, 2011 William Grant & Sons - compania de băuturi de lux ce produce unele dintre cele mai importante branduri internaţionale de Scotch whisky.

Cifra de afaceri în 2010: 63 milioane euro.

 

 

Etichete
Comenteaza