Muzac: Sunt sigur că nu vom retrograda, ne putem clasa la mijlocul clasamentului

Muzac: Sunt sigur că nu vom retrograda, ne putem clasa la mijlocul clasamentului
Mijlocaşul Universităţii Cluj, Apostol Muzac a declarat că doreşte să rămână şi în retur la echipă, în ciuda problemelor financiare cu care se confruntă formaţia şi crede că „şepcile roşii" vor reuşi să evite retrogradarea.
">

„E o atmosferă fantastică la Cluj. Suporterii noștri sunt senzaționali, au fost mereu lângă noi. Chiar dacă sunt probleme financiare, eu vreau să rămân. Sunt sigur că Universitatea nu va retrograda. Mai mult, eu spun că ne putem clasa pe un loc la mijlocul clasamentului. Am avut răbdare până acum cu banii care-mi sunt datorați și vreau să rămân să joc pentru Universitatea și-n retur. Oamenii care o susțin pe Universitatea merită o echipă în Liga 1! Așteptăm oameni cu bani lângă noi pentru că e greu să joci neplătit!", a declarat Muzac pentru Digi Sport, conform digisport.ro.

De precizat că în 27 noiembrie 2012 Muzac a depus un memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal, alături de alţi trei fotbalişti ai echipei, solicitând achitarea restanţelor financiare pe ultimele patru luni. În plus, conform datelor de pe site-ul LPF, fotbalistul a solicitat şi „încetarea raporturilor contractuale". Decizia a fost amânată pentru 9 ianuarie 2013.

Etichete
Comenteaza