Media din Italia: Piccolo, prioritate pentru apărarea lui Livorno

Media din Italia: Piccolo, prioritate pentru apărarea lui Livorno
Transferul lui Felice Piccolo, de la CFR Cluj, reprezintă prioritatea pentru apărarea echipei italiene Livorno, conform specialiştilor din Peninsulă.

Felice Piccolo este prioritatea numărul 1 pentru întărirea apărării lui Livorno, notează expertul italian în transferuri Alfredo Pedulla pe site-ul personal.

Conform sursei amintite, citate şi de cunoscutul portal tuttomercatoweb.it, Piccolo concurează cu alţi doi fundaşi, Antei, aflat în proprietatea Romei şi Camporese de la Fiorentina, însă este „primul pe listă". „Discuţiile au demarat, Livorno forţează", notează Pedulla.

De asemenea, publicația specializată în Serie B, TuttoB.com notează de asemenea că Piccolo a intrat, alături de Antei și Camporese, în vizorul celor de la Livorno.

De precizat, Livorno se află pe locul 2 în puternica Serie B din Italia, cu şanse foarte mari de promovare, ceea ce în eventualitatea unui transfer, l-ar readuce pe Piccolo în Serie A. De subliniat că în timp ce are al doilea atac din serie B, Livorno are doar cea de-a 12-a apărare, în funcţie de numărul de goluri primit.

Amintim, conform presei italiene de Felice Piccolo se interesează de mai multă vreme şi echipa de Serie A Genoa,

Comenteaza