Vasile Gheorghe: “Mi-aş dori să rămân la Universitatea, dar nu în condiţiile actuale”

Vasile Gheorghe: “Mi-aş dori să rămân la Universitatea, dar nu în condiţiile actuale”
Mijlocaşul Vasile Gheorghe (foto la minge) spune că incertitudinea de la Universitatea l-a determinat să-şi depună memoriu pentru a deveni liber de contract.

Situaţia dezastruoasă în care a ajuns Universitatea i-a determinat pe majoritatea fotbaliştilor sosiţi în vara anului trecut să-şi caute alte angajamente. Aflat la al doilea "descălecat" la Cluj, după cel din sezonul 2010-2011, mijlocaşul Vasile Gheorghe şi-a depus şi el memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) pentru fi declarat liber de contract. Acesta a declarat pentru PROVINCIANEWS.RO că ar fi fost dispus să continue la "U", dar nu şi în condiţiile actuale, când patronul din acte, Ioan Mărginean, a cerut demararea procedurii de insolvenţă a echipei.

"Sincer, în condiţiile actuale nu voi continua. După ce a fost problema cu insolvenţa, m-am speriat puţin, iar zilele astea mi-am înaintat actele pentru memoriu. Eu tot am sperat că se vor schimba lucrurile, dar, din păcate acest lucru nu s-a întâmplat. Eu unul mi-aş dori să continui la "U", dar nu în aceste condiţii de incertitudine totală", ne-a declarat Vasile Gheorghe.

Nu mai puţin de 14 fotbalişti au părăsit deja Universitatea, printre aceştia numărându-se portarul Dragoş Balauru, Alex Dos Santos şi Paulinho Pestana. Foarte probabil, "U" se va baza în retur pe câţiva dintre jucătorii grupei de juniori care a câştigat anul trecut campionatul naţional rezervat tinerilor sub 17 ani.

 

Etichete
Comenteaza