Suporterii de la "U" cer contractele primăriei cu Walter VIDEO

Suporterii de la
Asociaţia Şepcile Roşii 1919 a depus în urmă cu puţine momente la Primăria din Cluj-Napoca o cerere în baza legii 544/2001 prin care suporterii cer să li se contractul din 2009 dintre COnsiliul Local şi Florian Walter şi contractul de licenţă prin care licenţa de folosire a mărcii a fost cedată în mod exclusiv şi gratuit către fostul finanţator Florian Walter.

Documentul a fost depus de vicepreşedintele Bogdan Blaga. "Nu e o formă de protest, ci o modalitate legală de adresare unei instituţii publice; dorim să-i sensibilizăm şi pe cale legală", spune el.

"Primăria a afişat până acum pe site doar un draft, vrem să vedem exact ce spune contractul. Cred că se va tergiversa acest răspuns şi vor depăşi termenul de 30 de zile". Florian Walter a părăsit Universitatea în luna mai a anului trecut, iar de atunci Consiliul Local nu a prezentat opiniei publice contractele cu fostul finanţator al clubului. "Această tergiversare ridică semne de întrebare şi asupra verticalităţii domnului Boc", adaugă Blaga.

Etichete
Comenteaza