Test de criză: „U” joacă primul amical al iernii

Test de criză: „U” joacă primul amical al iernii
La aproape două săptămâni de la reluarea pregătirilor, jucătorii Universităţii vor juca sâmbătă primul amical al perioadei de iarnă. De la 11:00, la baza sportivă „Dan Anca”, Universitatea va evolua împotriva echipei de Liga a III-a SESO Câmpia Turzii.


Partida vine la două zile după un trial organizat de Universitatea şi la care au luat parte mai mulţi jucători din zona Clujului, majoritatea lor liberi de contract, dar şi fotbalişti de la echipele de juniori. „A fost un joc-şcoală, de 60 de minute. Am văzut câţiva fotbalişti interesanţi, urmează să mai facem astfel de acţiuni. Sâmbătă (azi, n. red) va fi altceva, în schimb. Vom juca împotriva celor de la SESO un meci în care vom exersa ceea ce am lucrat la antrenamente. Ne organizăm din mers, cum se spune, încercăm să ne apropiem măcar la nivelul organizării de echipele din Liga I", a spus antrenorul „studenţilor", Marius Popescu.

Acesta trage nădejde că echipa va beneficia de un cantonament centralizat în Antalya, până la reluarea campionatului. La fel cum ZIUA de CLUJ anunţa încă de la reluarea pregătirilor, efectuarea unui astfel de stagiu depinde exclusiv de intrarea clubului în insolvenţă şi de încasarea drepturilor TV, în valoare de 1,2 milioane de euro. „Din câte ni s-a transmis, multe depind de Adunarea Generală de luni. Dacă se va vota intrarea în insolvenţă, iar apoi vom primi banii din drepturi TV, sunt şanse mari să facem un cantonament. Nu ar fi târziu nici dacă am pleca prin 4-5 februarie. Momentan sunt mulţi de „dacă", aşa că aşteptăm", a spus Popescu.

 

Etichete
Comenteaza