EXCLUSIV - Mărginean a găsit un cumpărător pentru Universitatea!

 EXCLUSIV - Mărginean a găsit un cumpărător pentru Universitatea!
Veşti bune pentru fanii “Şepcilor roşii”! Ioan Mărginean este pe cale să bată palma cu un cumpărător interesat de Universitatea Cluj, cei doi purtând mai multe discuţii pe această temă.

Noul investitor va sosi în această sptămână la Cluj, urmând să se întâlnească cu primarul Emil Boc pentru a vedea dacă are sprijinul autorităţilor locale, dar şi cu suporterii echipei. „Este un om foarte serios, a văzut mai multe meciuri ale Universităţii şi a rămas impresionat de publicul clujean", a declarat Ioan Mărginean. Noul investitor se numeşte Florian Walter, conduce mai multe afaceri în domeniul salubrităţii, şi este implicat în fotbal la clubul Petrolul Ploieşti. Dacă se realizează tranzacţia, Walter va veni la Cluj împreună cu mai mulţi fotbalişti de la Petrolul, acolo unde investitorul nu beneficiază de sprijin din partea autorităţilor locale.

Singurul impediment în calea vânzării clubului îl reprezintă datoriile de aproximativ 7 milioane de euro, datorii pe care Walter nu doreşte să le preia. „Domnul Walter a discutat cu suporterii şi le-a spus că va înfiinţa o nouă societate pe care o va înscrie în divizia B, urmând ca primăria să-i pună la dispoziţie marca şi palmaresul Universităţii după ce acestea vor fi recuperate ", a declarat Ioan Mărginean. Limoniu a mai spus că ar fi preluat chiar el noua Universitate, dar simte că nu este dorit la Cluj şi de când a cumpărat echipa de la cel care a fost înainte patron, nimeni din oraş nu l-a invitat la o slănină cu ceapă sau la o mămăligă cu jumări.

Din informaţiile noastre, discuţiile cu Walter au fost purtate pe filiera Anamaria Prodan, care a infirmat, însă, că va avea vreun rol în cadrul clubului.

Acest text este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

 

Etichete
Comenteaza