Teste cu Şeriff Tiraspol şi lituanienii de la Ekranas. Cu cine mai joacă "U" în Antalya

Teste cu Şeriff Tiraspol şi lituanienii de la Ekranas. Cu cine mai joacă
Universitatea şi-a stabilit, în principiu, patru partide de pregătire pentru stagiul de la Belek, din regiunea Antalya (Turcia). Cel mai important dintre ele este cel contra campioanei Republicii Moldova, Şeriff Tiraspol, formaţie antrenată de românul Mihai Stoichiţă. Cantonamentul din Turcia va începe pe 12 februarie şi va dura zece zile.

 

„Vrem să avem un lot cât se poate de bine definit până plecăm în cantonament", a fost mesajul noului antrenor Ionel Ganea, după instalarea sa oficială. Clujenii vor pleca săptămna viitoare în stagiul de la Belek, acolo unde şi-au stabilit deja patru partide de pregătire. Astfel, „U" va juca, în ordine, cu FC Ekranas (campioana Lituaniei), Gadzasar (Armenia, locul 3), naţionala U21 a Uzbekistanului, respectiv Şeriff Tiraspol, campioana Republicii Moldova.

Nu este exclus ca programul să sufere anumite modificări sau să mai apară, pe parcurs, încă o partidă de pregătire.

Deşi era aşteptat să conducă primul său antrenament de la instalare, Ionel Ganea n-a ajuns ieri la baza sportivă „Dan Anca" din cauză că a pierdut avionul de la Bucureşti. „Ganezul" va intra efectiv în „pâine" abia de azi, urmând ca la antrenamente să mai vină o serie de jucători în probe.

Etichete
Comenteaza