Mutări pe bandă rulantă la „U": a venit Iacob, pleacă Pătraşcu şi Iancu

Mutări pe bandă rulantă la „U
Victoraş Iacob a semnat ieri un contract până în vară, aşa cum anunţa ZIUA de CLUJ în ediţia tipărită de ieri. În schimb, Bogdan Pătraşcu şi Roberto Iancu se despart de echipă.

Universitatea Cluj mută la foc automat în mercato-ul de iarnă. Ieri, „Şepcile roşii" au dat lovitura prin aducerea fostului atacant al Stelei, Victoraş Iacob, care a semnat un contract pe şase luni. Pe de altă parte, „studenţii" şi-au încheiat conturile cu doi mijlocaşi, Roberto Iancu şi Bogdan Pătraşcu, urmând să se despartă de echipa de pe Cluj Arena.

„Am discutat cu Ioan Mărginean şi mi s-a spus că e decizia administratorului judiciar. Din păcate asta e situaţia. Eu am vrut să ajut, de aceea nici nu am plecat de aici. Nu vorbesc despre regrete, nu e cazul, le ţin pumnii băieţilor să se salveze", a spus ieri Bogdan Pătraşcu, pentru ZIUA de CLUJ. Fostul „căpitan" al Piacenzei îşi va rezilia oficial luni contractul, în ziua în care colegii săi vor pleca în cantonamentul din Antalya. Un alt jucător care s-a despărţit de „Şepci" este Roberto Iancu, un fotbalist care a bifat puţine minute în tur de campionat, dar care şi-a atras ironii din cauza kilogramelor în plus pe care le-a afişat în perioada petrecută la Cluj.

Universitatea se menţine însă activă pe piaţa transferurilor. După ce echipa a fost preluată de Ionel Ganea, la Cluj au ajuns nu mai puţin de opt fotbalişti, ultimul dintre ei, Victoraş Iacob, semnând în cursul dimineţii de ieri contractul cu „Şepcile roşii". „Am vorbit cu antrenorul Ionel Ganea şi am fost de acord să dau o mână de ajutor. E o misiune dificilă, dar sper să ne salvăm de la retrogradare", a spus Iacob, pentru Digisport. Pe lângă Iacob, în această săptămână au mai semnat cu „U" portarul Cristi Hăisan, fundaşii Alin Raţiu şi Ducu Ninu, mijlocaşii Adrian Borza, Florin Hidişan, plus atacanţii Mihai Dedu şi Bogdan Apostu. Echipa clujeană va juca azi un ultim meci de pregătire înaintea plecării în stagiul din Antalya, urmând ca de la ora 11:00 să întâlnească gruparea FC Baia Mare, la baza sportivă „Dan Anca". Plecarea spre Turcia este programată pentru după-amiaza zilei de luni.

 

Etichete
Comenteaza